Hitta det billigaste mobilabonnemanget för dig

Generic filters
Abonnemangsform:
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobiloperatörer:
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
NejMerMobils mobil på en moped

Hitta ett billigt abonnemang som passar just dig

Allt fler väljer att teckna billiga mobilabonnemang i takt med att tillgängligheten ökar. De nya lågprisoperatörerna som Hallon, Vimla och Comviq har fått det svenska folket att spara miljontals kronor varje år med sina billiga abonnemang. På den här sidan hittar du mobilabonnemang med låga priser, från under hundralappen upp till 300 kr.

Det finns många fördelar med billiga mobilabonnemang. Självklart är det låga priset den allra största fördelen, men det finns också fler bra saker. Allt som oftast är det nytänkande och moderna mobiloperatörer som erbjuder de överkomliga mobilabonnemangen, och de har en tendens att ha fler smarta tjänster för sina kunder. Ofta slipper du krångel med pappersfakturor, bindningstider och dolda avgifter i samband med att teckna ett abonnemang till lågt pris hos en sådan operatör. Dessutom har de ofta erbjudanden som rabatt, givmild surfpott och extra surf för sina nya kunder.

Hallon är generellt sett den billigaste mobiloperatören och det gäller också när det kommer till abonnemanget med absolut lägst månadskostnad. Enligt vårt test av Hallon  kostar 4 GB surf hos dem 99 kr per månad. Då ingår även fria sms och samtal, och som ny kund får du halva priser i tre månader. Likvärdiga surfmängder och mobiltäckning finns hon andra operatörer för ca 50 % högre kostnad, men skillnaderna i pris kan vara mycket större än så.

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Är du student eller 55+? Då kommer du ännu billigare undan

Många mobiloperatörer har extra bra priser på mobilabonnemang för studenter och seniorer. Inte sällen kan du spara 50-100 kr per månad, bara för att du är antingen studerande eller 55+. Därför rekommenderas du alltid att se över om det finns specifika lösningar för dig, som får dig att spara ännu mer.