Företagsabonnemang

Priserna på mobilabonnemang för företag skiljer sig enormt. Länge har det varit jättarnas marknad och större operatörer har kunnat ta höga priser på grund av minimal konkurrens. Idag finns det billigare alternativ för den kostnadsmedvetna företagaren som passar såväl små- som medelstora företag. Just dessa hittar du i vår jämförelse nedan:

Jämförelse Företagsabonnemang

 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
6 GBFria[hallonakftg] 99 kr/månLÄS MER
2 GBFria[telnessak]
229kr
129 kr/mån
LÄS MER
25 GBFria[hallonakftg] 149 kr/månLÄS MER
50 GBFria[hallonakftg] 199 kr/månLÄS MER
10 GBFria[telnessak]
299kr
199 kr/mån
LÄS MER
100 GBFria[hallonakftg] 249 kr/månLÄS MER
Fri surf! Fria[treakftg] 249 kr/månLÄS MER
30 GBFria[telnessak]
429kr
329 kr/mån
LÄS MER
2 GB Fria[telenorakftg]329 kr/månLÄS MER
100 GBFria[telnessak]
649kr
549 kr/mån
LÄS MER

Mobilabonnemang eget företag

Det finns mängder med operatörer på svenska marknaden idag, de erbjuder alltid ifrån vanliga abonnemang till studentabonnemang. En sak som är allt vanligare nu för tiden är att de erbjuder företagsabonnemang. Vad detta innebär är helt enkelt att man behöver ha en organisation för att ta del av deras erbjudande – oftast via ett organisationsnummer. Nästan alla stora operatörer erbjuder någon typ av abonnemang för företag, vilket innebär att vilken operatör du än har privat, så finns chansen att de även erbjuder ett abonnemang för företag.

Ett företagsabonnemang skiljer sig inte jättemycket ifrån ett vanligt abonnemang. Oftast handlar det om i vissa fall förmånligare priser till större skalor, att kunna betala mot faktura och dylikt. Självklart skiljer det sig mellan de olika operatörerna – vissa har skräddarsydda lösningar för sina företagsabonnemang, vilket innebär att det finns många speciella funktioner man kan ta del av. Andra har oftast ett abonnemang som endast kallas för ”företagsabonnemang” för att sedan innehålla ungefär samma saker som ett vanligt abonnemang.

Bästa företagsabonnemanget

Precis som nämnt innan så finns det en hel del företagsabonnemang i Sverige. Det beror på att telekommarknaden är relativt mogen i Sverige och att mobiltelefoni är en central del av varje företag. Allt från mindre till mellanstora och större företag erbjuder företagsmobiler till sina anställda. Med tanke på antalet abonnemang är det viktigt se till att du får en prisvärd tjänst – helst det allra bästa, såklart! Hallon har riktigt prisvärda tjänster och växer snabbt på företagsmarknaden. En stor del av våra besökare väljer Hallon som leverantör av deras mobilabonnemang till företaget. Vad sägs om 25 GB för 149 kr eller 100 GB för 249 kr?

LÄS MER PÅ HALLON.SE

För organisationer är det oftast ganska viktigt att ha en stor mängd surf – därför erbjuder just många operatörer den möjligheten till ett rimligt pris. Det är inte helt ovanligt att det framkommer mobilabonnemang med mer surf än vanliga – självklart går det dock alltid att ange hur mycket surf du vill ha. De flesta stora operatörer i Sverige erbjuder abonnemang för operatörer; till exempel TELE2, Telenor, Tre, Hallon och Telness.

Varför ska man ha ett företagsabonnemang?

Det finns många anledningar att skaffa ett företagsabonnemang. En av de vanligaste anledningarna är att man som företagsledare vill ha kontroll. Abonnemang för företag innebär oftast en tydlig och strukturerad översikt över samtliga användare – vilket innebär att man kan ha koll på hur mycket folk ringer, surfar, och smsar. Så är det självklart inte hos alla företag, men det är en av fördelarna.

Att kunna samla kostnaderna i en faktura är också en stor fördel. Istället för att alla anställda har egna abonnemang hos olika operatörer så kan man enkelt samla alla på ett och samma ställe, vilket innebär att man kan ta kostnaden som en klumpsumma. Mindre arbete, bättre översikt och oftast billigare också, på grund av den stora kvantiteten. Det finns helt enkelt flera fördelar att använda dig av ett företagsabonnemang, så se vad som finns och välj ett som passar just din organisation.