Vill du ha ett mobilabonnemang med fri surf, eller bara riktigt mycket surf, utan att betala för mycket? Då har du kommit rätt. Här hittar du alla stora mobilabonnemang med mycket, eller helt obegränsad surf.

 AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
Fastpris Mini 40 GBFriaFria295kr 295 kr/månLÄS MER
Stor 100 GBFriaFria
349kr
175 kr/mån
LÄS MER
Frihet 40 GBFriaFria499kr 499 kr/månLÄS MER
Unlimited Fri surf!FriaFria499kr 499 kr/månLÄS MER
Mobil Komplett 40 GBFriaFria539kr 539 kr/månLÄS MER
3Fastpris 60 GBFriaFria579kr 579 kr/månLÄS MER
Mobil Komplett 60 GBFriaFria639kr 639 kr/månLÄS MER
Frihet 60 GBFriaFria599kr 599 kr/månLÄS MER
Mobil Komplett 100 GBFriaFria739kr 739 kr/månLÄS MER
ObegränsatFri surf!FriaFria749kr 749 kr/månLÄS MER

Abonnemang med fri surf

I dagsläget är det två mobiloperatörer som har mobilabonnemang med fri surf: Telenor och Tele2. De båda lanserades under våren 2017 och har tagits emot väl av konsumenterna. Det finns några skillnader på de båda abonnemangen som är bra att veta om. Bland annat finns en spärr som går in efter att du använt en viss mängd surf under ett dygn. Detta är för att förebygga missanvändning av mobilabonnemanget, exempelvis till att hålla igång en server eller liknande. För att få ytterligare data behöver du verifiera att du använder surfen via sms eller på appen.

Telenor Frihet Obegränsat

Telenor Frihet Obegränsat är ett av två abonnemang med obegränsad surf. Spärren för maximal surfande under en dag är 20 GB. Sen kommer ett sms som du måste svara på för att få mer surf. Telenor Frihet Obegränsat finns i två varianter; med bindningstid och utan bindningstid. Varianten utan bindningstid kostar 549 kr/mån. Ett bra mobilabonnemang med obegränsad surf. Dessutom får du 100 GB surf i Europa, Thailand och Malaysia.

Med Frihet Obegränsat kan du också koppla på familjemedlemmar för 149 kr per person till abonnemanget och göra det till ett familjeabonnemang. På så sätt får de ta del av obegränsad surf till ett riktigt billigt pris!

Tele2 Unlimited

Tele2 Unlimited är det andra mobilabonnemanget med fri surf. Här är spärren istället på 5 GB per dag, vilket är klart lägre än hos Telenor och en nackdel. Istället är abonnemanget med fri surf billigare trots att det inte har någon bindningstid. I Tele2 Unlimited ingår 30 GB surf i Europa varje månad, och ingenting i Asien än så länge.

Fördelar mobilabonnemang obegränsad surf

  • Du slipper oroa dig över att surfen ska ta slut.
  • Du kan dela surf till dina kompisar hejdlöst.
  • Det är en frihet att spela musik hur länge som helst!

I framtiden kommer säkerligen fler mobiloperatörer välja att lansera mobilabonnemang med fri surf. Till dess finns dessa erbjudanden redo för dig!