Mobilabonnemang Fri Surf – jämför operatörer och priser

Generic filters
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobiloperatörer:
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
Nejfri surf på mobil

Obegränsat med surfande

Vill du ha ett mobilabonnemang med fri surf, eller bara riktigt mycket surf, utan att betala för mycket? Då har du kommit rätt. Här hittar du alla stora mobilabonnemang med mycket, eller helt obegränsad surf.

Tips! Visste du att många betalar alldeles för mycket för fri surf trots att de inte använder det? Med 100 GB surf kan du surfa i 8 timmar, streama musik i 8 timmar och streama HD-film i 4 timmar varje dag. Detta till ett pris som är ca 50 % billigare än abonnemang med obegränsad surf

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


I dagsläget är det tre mobiloperatörer som har mobilabonnemang med fri surf: Telenor, Tre och Tele2. De har lanserats under de senaste åren och har tagits emot väl av konsumenterna. Det finns några skillnader mellan abonnemangen som är bra att veta om. Bland annat finns en spärr som går in efter att du använt en viss mängd surf under ett dygn. Detta är för att förebygga missanvändning av mobilabonnemanget, exempelvis till att hålla igång en server eller liknande. För att få ytterligare data behöver du verifiera att du använder surfen via sms eller på appen vilket är väldigt enkelt.

meddelande över surf

Telenor Frihet Obegränsat

Telenor Frihet Obegränsat är ett av två abonnemang med obegränsad surf. Spärren för maximal surfande under en dag är 20 GB. Sen kommer ett sms som du måste svara på för att få mer surf. Telenor Frihet Obegränsat finns i två varianter; med bindningstid och utan bindningstid.  Ett bra mobilabonnemang med obegränsad surf. Dessutom får du 100 GB surf i Europa, Thailand och Malaysia.

Med Frihet Obegränsat kan du också koppla på familjemedlemmar för 149 kr per person till abonnemanget och göra det till ett familjeabonnemang. På så sätt får de ta del av obegränsad surf till ett riktigt billigt pris!

Tre Obegränsad

Tre har en populärt abonnemang med helt fri surf. Om du väljer att teckna minst 12 månaders bindingstid får du med ”3världen” vilket ger dig 100 GB surf i 90 olika länder. Detta gör att du i princip har oändlig datamängd var du än är i världen. En minst sagt uppskattad tjänst att ha när du är på resande fot.

Tele2 Unlimited

Tele2 Unlimited är det andra mobilabonnemanget med fri surf. Här är spärren istället på 5 GB per dag, vilket är klart lägre än hos Telenor och en nackdel. Istället är abonnemanget med fri surf billigare trots att det inte har någon bindningstid. I Tele2 Unlimited ingår 30 GB surf i Europa varje månad, och ingenting i Asien än så länge.


Fördelar mobilabonnemang obegränsad surf

  • Du slipper oroa dig över att surfen ska ta slut.
  • Du kan dela surf till dina kompisar hejdlöst.
  • Det är en frihet att spela musik hur länge som helst!

I framtiden kommer säkerligen fler mobiloperatörer välja att lansera mobilabonnemang med fri surf. Till dess finns dessa erbjudanden redo för dig!