Studentabonnemang – Jämförelse & bästa

Det finns en hel del operatörer i Sverige idag, vilket är bra för oss konsumenter. Ju fler det är som tävlar om marknadsandelar, desto billigare priser får vi konsumenter ta del av. Det är inte mycket svårare än så – någon som innebär ännu billigare priser är dock studentabonnemang. De flesta av operatörerna i Sverige idag erbjuder olika typer av studentabonnemang, och samtliga har en sak gemensamt – det innebär mycket billigare och förmånligare priser.

Jämförelse Studentabonnemang

 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
6 GBFria[hallonakss]
99kr
49 kr/mån
LÄS MER
6 GBFria[vimlaakss]
100kr
50 kr/mån
LÄS MER
8 GBFria[comviqakss]145kr 145 kr/månLÄS MER
10 GBFria[hallonakss]
149kr
74 kr/mån
LÄS MER
10 GBFria[vimlaakss]
150kr
75 kr/mån
LÄS MER
16 GBFria[comviqakss]195kr 195 kr/månLÄS MER
25 GBFria[hallonakss]
199kr
99 kr/mån
LÄS MER
25 GB Fria[vimlaakss]
200kr
100 kr/mån
LÄS MER
15 GBFria[halebopakss]219kr 219 kr/månLÄS MER
40 GBFria[comviqakss]245kr 245 kr/månLÄS MER
50 GBFria[hallonakss]
249kr
124 kr/mån
LÄS MER
30 GBFria[halebopakss]269kr 269 kr/månLÄS MER
50 GBFria[vimlaakss]
270kr
135 kr/mån
LÄS MER
100 GBFria[hallonakss]
299kr
149 kr/mån
LÄS MER
100 GBFria[vimlaakss]
300kr
150 kr/mån
LÄS MER
60 GBFria[halebopakss]329kr 329 kr/månLÄS MER

Dessa mobilabonnemang för studenter innehåller allt ifrån allmänt billigare priser till större mängder surf. Så vare sig du går i gymnasiet eller på högskolan – se till att ta del av dessa erbjudanden, för det kommer att vara värt det.

Mobilabonnemang Student

Att ta del av ett abonnemang för studenter är inte speciellt svårt. För många räcker det att man uppger att man är student när man väljer vilket abonnemang man vill ha, men det finns lite saker man kan behöva göra. Vi tar det ifrån början.

Om du vill ta del av ett studentabonnemang behöver du först välja operatör. Nedan har vi gjort en sammanfattning på samtliga abonnemang för studenter, som du enkelt kan ta del av för att välja det som passar just dig bäst. När du sedan har hittat det du själv föredrar så är det bara att klicka på länken till höger, så förs du vidare till sidan för abonnemanget. I många fall är man färdig här, men vissa operatörer kräver en extra åtgärd.

Hos de flesta operatörer måste kunna bevisa att man är student. Detta behöver inte alltid göras, och skulle det krävas är det inte vid tecknandet utan istället vid ett senare tillfälle. Då skickar du enklast in en bild på din studentlegitimation. Våra besökare har mycket goda erfarenheter av Hallons studentabonnemang som är både billiga och har stora surfmängder!

 LÄS MER PÅ HALLON.SE

Billigare för studerande

Det är inte helt ovanligt att studenter får en väldigt många prisfördelar, och det är inte så konstigt. Det finns en mängd med studenter i Sverige idag, och de flesta brukar inte ha så mycket pengar att jobba med. Man har utgifter i form av hyra, mat, studielitteratur och aktiviteter, och intäkter som oftast endast representeras av ett studiebidrag. Organisationer vet om detta, och erbjuder därför billigare lösningar till landets studenter – så att de också kan ta del av det roliga. I detta fallet så finns det nästan ett abonnemang för studenter i samtliga operatörers katalog idag.

Examenshatt som passa till studentabonnemang

Alla använder en telefon och behöver någon sorts abonnemang. Så om du får chansen, ta del av supererbjudandena som studenter får när det kommer till mobiltelefoni. Man kan spara flera tusenlappar varje år, och dessutom få mer surf än vanligt – vilket oftast passar bra i studentlivet. Av denna anledning ser vi ingen annan utväg än att du som är studerande tar dig i kragen och byter till en billigare tjänst. Mer pengar till kaffe och annat livsviktigt som krävs för att ta sig igenom kurslitteratur och långa föreläsningar!

Bästa studentabonnemanget

Yngre människor, som studenter ofta är, har en tendens att alltid vilja ha det bästa. Detta kan resultera i lång research som sedan mynnar ut i ett par sparade kronor. Vilken tur att du tog dig hit direkt! Här ovan kan du se det absolut bästa mobilabonnemanget för studenter – som vi korat till Hallon Student 25 GB. Det är en saftig surfmängd som håller för många timmar av både Spotify och Netflix (och Wikipedia, även om det påstås vara en icke trovärdig källa..). Egentligen kommer du med stor sannolikhet bli lika nöjd med andra mobiloperatörer som Vimla eller Comviq. Alla dessa tre är populära bland studerande och ungdomar – och det är faktiskt även deras målgrupp. Så kika en extra gång i tabellen ovan, eller klicka dig vidare till Hallon för att spana in aktuella erbjudanden (som de väldigt ofta har!).