Telefonabonnemang – stor jämförelse av pris, surf & rabatter

Generic filters
Abonnemangsform:
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobiloperatörer:
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
Nejskicka kärlek

Att jämföra och välja det bästa telefonabonnemanget har aldrig varit enklare. Här hittar du en topplista för mobilabonnemang där du enkelt ser operatör, pris och surf. Alla telefonabonnemang är fria från bindningstid vilket gör att du kan byta när du vill. Hitta det bästa för just dig direkt!

Bästa Telefonabonnemanget

Det ”bästa” är alltid subjektivt och beror på vilka saker som du prioriterar. Är det viktigaste för dig att det är billigt? Eller kanske att täckningen ska vara superbra i de nordligaste skogarna i Sverige? Att det är enkelt att kontakta kundtjänst?

Man kan iallfall säga några korta ord om vilka saker som brukar uppskattas vid val av abonnemang:

 • Priset – ju billigare desto bättre
 • Surf – snabb, pålitlig surf som inte strular
 • Täckning – heltäckande så att du alltid kan ringa och surfa
 • Kundtjänst – om någonting går snett måste vi kunna åtgärda det
 • Erbjudanden – en kraftig rabatt är alltid uppskattad

Det är alltså upp tid dig vad som du värderar högst. Utifrån dessa punkter har vi märkt att bland våra besökare är Hallon den populäraste telefonoperatören. Du kan teckna ett nytt abonnemang med eller utan mobiltelefon och de är alltid utan bindningstid och uppsägningstid.

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

 • 50 % rabatt i fyra månader
 • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
 • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Att välja rätt telefonoperatör

Processen att välja tjänst har förenklats enormt genom att du nu kan se flera telefonoperatörer på samma ställe. Vår topplista gör det enkelt för dig att jämföra operatörerna och välja det som känns rätt för dig. På så sätt minskar risken för att du kommer råkar fastna i en dyr tjänst med lång bindningstid. Vi har bara med de bästa alternativen!

Person med telefonabonnemang

Att välja rätt telefonoperatör

Processen att välja tjänst har förenklats enormt genom att du nu kan se flera telefonoperatörer på samma ställe. Vår topplista gör det enkelt för dig att jämföra operatörerna och välja det som känns rätt för dig. På så sätt minskar risken för att du kommer råkar fastna i en dyr tjänst med lång bindningstid. Vi har bara med de bästa alternativen!

Hallon Telefonabonnemang

Hallons telefonabonnemang är rätt så nya i Sverige. De har faktiskt det allra billigaste mobilabonnemanget – 4 GB surf för bara 99 kr/mån. De har också surfmängder upp till 100 GB per månad. De är alltså väldigt billiga och har flera storlekar med surf. De är ett dotterföretag till operatören Tre och använder deras mobilnät till sin täckning. Med andra ord behöver du inte oroa dig för att bli utan täckning, förutom i norra Norrland. Spenderar du mycket tid där rekommenderar vi dig inte att välja just Hallon.

Vidare har Hallon väldigt bra rabatter och erbjudanden för nya kunder. Minst halva priset får nya kunder i rabatt under de första 2 eller tre månaderna – väldigt generöst!

LÄS MER PÅ HALLON.SE

Vimla abonnemang

Vimla är en annan telefonoperatör med väldigt bra abonnemang.

LÄS MER PÅ VIMLA.SE

Vilket telefonabonnemang är bäst?

Det bästa är Hallon 8 GB surf som kostar 149 kr per månad. Det är också det som passar de flesta med en bra mängd surf. Vill du ha lite mer data rekommenderar vi varmt Vimla 18 GB för 220 kr per månad.


Bäst Rabatter och Erbjudanden

Att ha de främsta och största rabatterna är en stor konkurrensfördel och drar till sig många nya kunder. Av den anledningen får du ofta en generös rabatt på nya mobilabonnemang som är bra. Eftersom att rabatter och erbjudanden ofta är tidsbegränsade och ändras är det svårt att säga exakt vilka som är aktuella nu när du läser det här. Någonting som vi däremot kan vara tydliga med är att det finns de som oftare har kampanjer. Hallon och Vimla har i princip under de senaste åren haft 50 % rabatt på abonnemang för nya kunder som gäller i de första 2-3 månaderna. Ibland tillkommer extra fina erbjudanden som dubbel surf eller upp till 75 % billigare.

Självklart får seniorer och pensionärer rabatt på abonnemang som brukar vara ca 20 % billigare. Ett tips är även att jämföra studentabonnemang eftersom att även de har rabatt och erbjudanden.

Åter till vårt test! När detta skrivs finns följande mycket bra erbjudanden:

 1. Vimla har 50 % rabatt första tre månaderna
 2. Hallon har 50 % rabatt första två månaderna
 3. Comviq har + 50 GB extra surf första tre månaderna
 4. Halebop har dubbel surf första tre månaderna

Vi värderar de som listat ovan där Vimla har de bästa mobilabonnemanget sett till rabatt och erbjudande just nu. Den extra surfen hos Comviq och Halebop är också bra, men de gigabyten kommer du antagligen inte hinna använda ändå. Därför är halva priset bättre!