jämför Mobilabonnemang utan bindningstid

Generic filters
Abonnemangsform:
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobiloperatörer:
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
Nejutan bindningstid

Billiga abonnemang helt utan bindningstid

Bindningstid och/eller uppsägningstid på mobilabonnemang är inget önskvärt. De flesta mobilabonnemang idag har ingen bindningstid, men flera har uppsägningstid fortfarande. På den här sidan kan du vara säker att inget av abonnemangen har varken bindningstid eller uppsägningstid över huvud taget, vilket ger dig maximal frihet.

För tio år sedan var mobilabonnemang utan bindningstid någonting otänkbart, men idag nästintill en självklarhet. När du tecknar ett nytt mobilabonnemang utan mobil så är faktiskt de flesta abonnemang utan bindningstid. Tyvärr gäller inte detsamma uppsägningstid. Idag har sex av tio mobiloperatörer kvar åtminstone en månads uppsägningstid. Det slipper du om du tecknar något av abonnemangen som listas på den här sidan.

Bindningstid – vad är det?

Bindningstid betyder att du binder upp ditt abonnemang under en viss period, ofta 24 månader, vilket inte kan brytas. Väljer du trots det att avbryta i förtid kommer du bli tvungen att betala hela beloppet i en klumpsumma istället. Ofta får du som konsument en liten rabatt på abonnemanget mot att du binder upp det. Det är fortfarande vanligt att man binder upp sitt mobilabonnemang vid köp av mobil på samma tid som avbetalningstiden på mobilen – oftast 24 månader.

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Uppsägningstid

Uppsägningstid betyder att under en viss period efter det att du sagt upp tjänsten kommer du ändå vara tvungen att ha kvar det. Ett exempel kan vara att du säger upp ditt abonnemang den sista december och har tre månaders uppsägningstid. Då kommer du vara tvungen att ha kvar ditt mobilabonnemang under hela januari, februari och mars. Den första april är du helt fri. De flesta har idag bara 1 månads uppsägningstid, men i vissa fall finns också varianten med tre månader.

Garanterat ingen bindningstid

Som tidigare nämnt kan du vara säker i att beställa ett av mobilabonnemangen på den här sidan. Då kommer du inte behöva tänka på bindningstid eller uppsägningstid. För att vara helt säker på att alltid slippa dessa dumheter rekommenderar vi en av våra favoritoperatörer Hallon – där du dessutom får halva priset på nya abonnemang!