Här finns information om mobiloperatörer i Sverige. Du kan enkelt se prisskillnader och vad som ingår i tabellen. Om du vill läsa en recension av en specifik operatör eller jämföra alla deras abonnemang kan du klicka på bilden. Du hittar det även i menyn.

# AbonnemangSurfSamtalSMS/MMSPris 
1Hallon abonnemangSTOR 2 - 22 GBObegränsatObegränsat149 - 299 kr/månLÄS MER
2Comviq abonnemangFASTPRIS 2 - 20 GBObegränsatObegränsat145 - 295 kr/månLÄS MER
3RUBBET 6 - 24 GBObegränsatObegränsat269 - 369 kr/månLÄS MER
Vimla abonnemangMer 2 - 22 GBObegränsatObegränsat150 - 300 kr/månLÄS MER
Fello abonnemangFastpris 0.5 - 20 GBObegränsatObegränsat95 - 345 kr/månLÄS MER
Rubbet Liten 1 - 2 GB50 - 100 st/mån500 - 1000 st/mån99 - 169 kr/månLÄS MER
Hallon abonnemangLiten 2 GB60 st/månObegränsat99kr kr/månLÄS MER

OperatörSurfPris
Hallon 2 - 22 GB149 - 299 kr/mån
Halebop 6 - 24 GB269 - 369 kr/mån
Vimla 2 - 22 GB150 - 300 kr/mån
Fello 0.5 - 20 GB95 - 345 kr/mån
Comviq 2 - 20 GB145 - 295 kr/mån
Halebop 1 - 2 GB99 - 169 kr/mån
Hallon 2 GB99kr kr/mån

 

Jämför mobiloperatörer och hitta rätt

Här på sajten finner du information om, och recensioner av, alla mobiloperatörer i Sverige.  Direkt här ovanför finns en lista med sammanfattad information angående några av de populäraste operatörerna på marknaden. Där se du hur priserna skiljer sig och vad som ingår. Vill du läsa recensioner om enskilda mobiloperatörer kan du enkelt klicka dig fram antingen genom listan eller huvudmenyn. 

Mobilvärlden kan vara förvirrande. Därför har vi samlat ihop den viktigaste information om de olika operatörerna och alla deras abonnemang. Vi har även haft möjlighet att pröva på avtal från de flesta aktörer och baserar våra recensioner på egna upplevelser. Ifall du inte hittar den informationen du är ute efter kan du kika in på fliken Artiklar. Där lägger vi kontinuerligt till guider och utredningar gällande allt som rör ämnet. Exempelvis Familjeabonnemang, sparar man på det? 

Utdaterade avtal kan bli dyrt

Då nästan alla personer använder mobiltelefon så är nästan alla i något typ av avtal med en operatör. Det kan vara ett mobilabonnemang eller ett kontantkort man har. Något värt att tänka på är att nya avtal blir billigare för varje år som går och innehåll som surfmängd ökar. Om du sitter med ett abonnemang som är flera år gammalt betalar du förmodligen alldeles för mycket i förhållande till vad du får ut. Om du inte är låst till din operatör med någon bindningstid kan du enkelt byta till ett billigare och behålla både nummer och innehåll. Tack vare de nyare lågprisoperatörerna kan du ofta till och med behålla mobilnätet. iPhone 8 med jämförelse av mobiloperatörer

Den bästa mobiloperatören

Vi får ofta frågan vilken som är den bästa mobiloperatören i Sverige. Självklart beror det på vad man är ute efter som konsument.  Är priset det viktigaste? Då bör du välja en av de mindre som exempelvis Comviq, Hallon, Vimla eller Fello. Vill du kunna gå in i en fysisk butik och få hjälp? Då är de stora aktörerna så som Telia, Telenor och Tre ett bättre val. 

När det kommer till bindningstid så har de flesta mobiloperatörer alternativt utan detta. En del har endast avtal utan bindnings- och uppsägningstid. Andra har både och med lite billigare pris ifall du binder upp dig. 

Mobiltäckningen kan också vara en faktor som spelar in. Funkar bara Telias nät hos dig? Det finns fortfarande alternativ. Halebop och Fello använder också deras nät och har betydligt lägre priser. Hallon använder sig av 3s nät, Vimla av Telenors och Comviq av Telenors och Tele 2s. 

En operatör som passar dig

Det bästa man kan göra är att jämföra de olika efter sina egna behov. Med ett anpassat abonnemang som har den mängd samtal, SMS/MMS och surf du behöver kan man komma riktigt billigt undan. Det går att spara flera tusenlappar varje år.  

Ifall något verkar lite otydligt eller om du har funderingar får du gärna ta kontakt med oss. Om du klickar in dig på Kontakt i menyn hittar du ett formulär och andra kontaktuppgifter. Vi återkommer så snabbt vi bara kan.