Chilimobil recension – Ny mobiloperatör med bra priser och surf

Generic filters
Abonnemangsform:
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
Nejtjej har chillimobil

Chilimobil är en helt ny operatör på den svenska marknaden som går under Tres prisbelönta mobilnät. Den här nya operatören erbjuder prisvärda abonnemang med förmånliga villkor. Hos Chilimobil kan du skaffa ett mobilabonnemang med fri surf till ett förmånligt pris och alla abonnemang hos teleoperatören är fria från bindningstid och uppsägningstid.

Chilimobil – Stora i Norge

Chilimobil är en stor aktör i Norge som nu har valt att ta klivet över gränsen till Sverige. Tack vare ett samarbete med operatören Tre kan man erbjuda riktigt snabbt mobilt internet och fantastisk täckning i storstäder. Oavsett vilket abonnemang du väljer hos Chilimobil får du alltid gratis samtal, SMS och MMS inom hela EU. Du slipper även bindningstider och uppsägningstid, ifall du skulle vilja byta abonnemang. Man har även valt att erbjuda enkla fakturor som du betalar med ditt bankkort.

Varför välja Chilimobil?

Idag kan du välja mellan många alternativ när du ska teckna ett mobilabonnemang. De stora operatörerna som Telia, Telenor och Tele2 syns mest i reklam och media men det är oftast de mindre teleoperatörerna som har bäst erbjudanden. Så är också fallet med nya Chilimobil. Denna nya operatör har riktigt bra erbjudanden på sina abonnemang och med ett riktigt snabbt mobilnät från Tre kan du alltid räkna med snabbt internet och tydliga telefonsamtal.

Bäst täckning i städer med Tre

Operatören Tre har fått pris för bästa mobilnät i Sverige och Chilimobil går under just detta nät. Det här innebär för dig som väljer Chilimobil att du surfar snabbt på mobilen i storstäder och när du ringer samtal har du alltid en bra uppkoppling.

Gratis samtal, SMS och MMS

Med alla abonnemang hos Chilimobil ingår inte bara den surfmängd du valt, du kan även ringa, SMSa och MMSa helt gratis. Oavsett vem du ringer till och vilken operatör den du ringer har är alla vanliga telefonsamtal gratis. Det här gäller inte bara i Sverige heller utan du ringer och messar gratis i hela EU.

Inga bindningstider hos Chilimobil

Chilimobil har valt att helt slopa bindningstid och uppsägningstid på sina abonnemang. Du kan alltså byta abonnemang när du vill om du mot förmodan inte skulle vara nöjd eller om du skulle vilja ha mera surf. Utan bindningstider är du alltid fri att byta mobilabonnemang eller surfmängd när du vill.

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Chilimobil – Täckning

Eftersom Chliimobil går under Tres mobilnät kan du förvänta dig samma sorts täckning som du har hos Tre. Det här innebär bl.a. blixtsnabbt mobilt internet i våra storstäder och tydliga telefonsamtal. Du har samma täckning hos Chilimobil som du kan se på Tres täckningskarta.

Chilimobil går på Tres prisbelönta mobilnät

Mobiloperatören Tre och deras mobilnät fick i Januari 2020 pris för bästa mobilnätsupplevelse av analysföretaget Tutela. I testresultaten framgår att Tres när har kapaciteten och snabbheten för att kunna streama högupplöst video. Du kan alltså se på dina Netflix serier i HD utan lagg med ett mobilabonnemang hos Chilimobil.

Årets nätoperatör 2020

Tres nät har inte bara fått pris för att vara snabbt och stabilt. Tre satsar även på att vara innovativa och vara i framkanten när det kommer till telekom teknik och det här är fördel för Chilimobil som kommer att kunna ta del av alla tekniska uppgraderingar som Tre gör på sitt mobilnät.

Chilimobil har snabbast nät i storstäder

Med ett abonnemang från Chilimobil kan du alltid förvänta dig snabbt och stabilt internet i storstäder. Även i de delar av staden där stora mängder av höghus kan påverka mobilens mottagning har de fördelen att gå på Sveriges snabbaste mobilnät i storstadsmiljö.

Chillimobil logotyp

Frihet i abonnemangsform

Ett mobilabonnemang hos Chilimobil är helt fritt från bindningstider. Du kan byta abonnemang eller surfmängd när du vill utan att behöva vänta flera månader. Den här sortens frihet får du hos mobiloperatörer som vill ha nöjda kunder. Skulle du inte vara nöjd är det bara att byta utan att vara låst till samma abonnemang eller operatör som fallet är hos vissa andra aktörer.

Inga bindningstider, inga uppsägningstider

Utan bindningstid är det busenkelt att byta abonnemang hos Chilimobil. Om du vill byta till en annan surfmängd eller säga upp ditt abonnemang är det bara att kontakta kundtjänst och din ändring sker i slutet av månaden. Inga krångliga bindnings eller uppsägningstider att tänka på.

Ring, SMSa och MMSa utan extra kostnad

Förutom friheten att kunna byta abonnemang när du vill får du som är kund hos Chilimobil även helt fria samtal, SMS och MMS. Oavsett vilken surfmängd du väljer kan du ringa och messa vem du vill helt utan extra kostnader. Dina gratis samtal och SMS gäller i hela EU så du kan använda mobilen precis som vanligt på semestern. Om du väljer alternativet med Fri Surf hos Chilimobil får du även hela 25 GB surf som du kan använda inom hela EU.

LÄS MER

Chilimobil – Abonnemang och surfmängder

De abonnemang som du har att välja på skiljer sig endast i surfmängd. Du väljer hur mycket surf du vill ha mellan lite surf, mycket surf eller obegränsad surf. Med varje alternativ ingår fria samtal och mess inom hela Sverige och EU. Du kan ringa dina nära och kära helt gratis med ett mobilabonnemang hos Chilimobil och med alternativet Fri Surf kan du även ringa videosamtal till dina vänner varje dag utan att tänka på att nå någon surf gräns.

Chilimobil fri surf eller inte? Hur mycket surfar du?

Om du bör välja fri surf eller ett av de alternativen med en surf gräns beror helt på hur ditt mobilanvändande ser ut. Du som tittar på serier eller YouTube klipp hela dagarna bör välja Chilimobil Fri Surf så att du inte behöver tänka på hur mycket du använder mobilen. Om du mest läser nyheter sällan streamar video passar nog de alternativ med mindre surf dig mer. Om du inte behöver Fri Surf kan du spara en slant genom att välja ett av de andra alternativen.

Vad händer om min surf tar slut hos Chilimobil?

Om du inte har Fri Surf hos Chilimobil och du använt över 80% av din tillgängliga surf får du ett SMS av operatören. I detta SMS finns länkar där du kan köpa extra surf. Om du missar din 80% varning får du ett nytt SMS när din surf är helt slut och kan köpa till mer surf då istället. Skulle du få dessa SMS varje månad kan det vara smart att byta upp till ett mobilabonnemang med Fri Surf.

Prata och surfa gratis inom EU med Chilimobil

Alla mobilabonnemang hos Chilimobil har fria samtal, SMS och MMS inom hela EU. Du kan alltså ringa dina vänner i Sverige när du är på semester i Marbella eller Rhodos utan att det kostar ett öre extra. Med alternativet Fri Surf får du även 25 GB att surfa för inom EU, så att du kan se på dina serier när du ligger i en solstol på Franska Rivieran.


Chilimobil – Moderna betalningslösningar

Är du trött på pappersfakturor i brevlådan? Vill du slippa betala de där 25-45 kronorna extra i faktureringsavgift på dina fakturor? Med ett mobilabonnemang från Chilimobil slipper du dessa onödiga kostnader. De har valt att erbjuda en enkel och modern betalningslösning där du helt enkelt betala din faktura med ditt bankkort.

Inga pappersfakturor eller fakturaavgifter hos Chilimobil

Tack vare det här nytänkande sättet att betala för ditt abonnemang slipper du betala faktura avgifter och du slipper få hem fakturor på posten. När du tecknar ett mobilabonnemang hos Chilimobil skriver du istället in ditt bankkortnummet och sen behöver du inte tänka på att betala någon faktura. I slutet på varje månad dras den summa som ditt abonnemang kostar automatiskt från ditt bankkort. Det enda du behöver tänka på är att ha pengar på kontot den 27:e varje månad.

MittChili – Din infosida hos Chilimobil

Skulle du behöva byta bankkort eller göra andra ändringar på ditt abonnemang kan du logga in på MittChili på Chilimobils hemsida. Här ändrar du enkelt betalkort och kan även se dina personuppgifter som operatören har.

LÄS MER

Chilimobil – En operatör för dig som vill hålla saker enkelt

Chilimobil är hela nya på den svenska marknaden men man har valt att satsa på att ha nöjda kunder redan från start. Tack vare samarbetet med Tre kan du som tecknar mobilabonnemang hos dem alltid förvänta dig snabbt internet i alla storstäder. Väljer du Fri Surf kan du även stream video så länge du vill utan att behöva behöva köpa till mer surf. Med fria samtal och mess kan du även kontakta dina vänner som inte använder sociala medier eller ringa farmor utan några extra kostnader.

Chilimobil – Ett riktigt bra val

Dessa fördelar och med de förmånliga abonnemang du har att välja på så är Chilimobil ett riktigt bra val för dig som vill ha ett billigare mobilabonnemang utan att tumma på snabbt internet. De älskar nöjda kunder och tecknar du ett abonnemang hos dem kommer du även du vara en nöjd kund.