Chilimobil recension – Ny mobiloperatör med bra priser och surf

Generic filters
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
Nejtjej har chillimobil

Chilimobil Mobilt Bredband – Ny surf på marknaden

Chilimobil har ett snabbt mobilt bredband för dig som surfar mycket. För den stora familjen med många som surfar mycket erbjuder Chilimobil ett mobilt bredband med Fri Surf. Du kan även välja alternativ med 50 GB och 100 GB i surfpott. Du har aldrig någon bindningstid här vilket innebär att du kan byta eller säga upp ditt abonnemang precis när du vill.

Chilimobil med Tres snabba mobilnät

Chilimobil har ett mycket snabbt mobilt internet eftersom operatören går under Tres prisbelönta mobilnät. För dig som bor i en storstad är Tres nät det bästa och snabbaste alternativet och med Chili kan du använda detta nät till ett mycket lägre pris än med ett abonnemang hos Tre.

Vad kostar Mobilt Bredband hos Chilimobil?

Hos Chilimobil kan du välja mellan 3 prisvärda alternativ med mycket surf för pengarna. Du väljer mellan 50 GB, 100 GB och Fri Surf. Alla 3 alternativ är utmärkta val som ger dig massor av surf för en låg månadsavgift. Du slipper dessutom bindningstid och betalar din månadsavgift med ditt bankkort. Inga pappersfakturor eller förfallodatum att tänka på.

Hur mycket surf får jag med Mobilt Bredband hos Chilimobil?

Du väljer själv din surfmängd hos Chilimobil, från det lägsta alternativet på 50 GB, mellan-alternativet på 100 GB upp till obegränsad surfpott med Fri Surf. Väljer du Fri Surf behöver du aldrig tänka på om din surfpott kommer att ta slut. Det här är ett perfekt alternativ för ett hushåll där många streamar mycket video varje dag.

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Kan jag köpa extra surf hos Chilimobil?

Om du inte har Fri Surf kan du köpa extra surf när din surfpott tar slut. När du använt över 80% av din surf får du ett SMS. I detta SMS finns en länk där du kan köpa mer surf som gäller för resten av månaden. Du får även ett likadant SMS när din surf är helt slut. Om du får dessa SMS påminnelser varje månad kan det vara ett smart val att byta upp till Fri Surf.

Vad är bäst? Fri surf eller surfpott?

För ett hushåll där det är många som surfar mycket är Fri Surf ett bättre alternativ än ett abonnemang med en fast gräns. Mobilt bredband med 50 GB surf brukar däremot vara mer än tillräckligt för de flesta mindre hushåll. Som tur är kan du byta abonnemang hos Chilimobil när du vill, så om du skulle märka att ni använder mer surf än du först tänkt dig kan du alltid uppgradera till 100 GB eller Fri Surf.

Hur snabbt är Chilimobil Mobilt Bredband?

Eftersom Chilimobil går under Tres moderna mobilnät är internet hos Chili riktigt snabbt. Bor du i en storstad är Tres mobilnät det bästa alternativet och operatören har fått flera priser för hur bra nätet fungerar i stadsmiljö. Med mobilt bredband från Chili har du alltså en snabb, stabil uppkoppling och kan se på video online och ringa videosamtal med hög bildkvalitet.

Chillimobil logotyp

Ingår mobil router hos Chilimobil?

Som det ser ut idag ingår ingen mobil router när du köper mobilt bredband hos Chilimobil. Du kan köpa till en egen router hos t.ex MediaMarkt, Kjell & Co eller Teknikmagasinet. Med en mobil router kan du använda ditt mobila bredband som ett vanligt Wifi hemma. Har du en nyare surfplatta eller smartphone kan du även använda denna som en “Hotspot” och dela surfen med din familj. Den här metoden fungerar ungefär som att använda ett mobilt modem/dongel, men du slipper köpa till en router.

Har Chilimobil någon bindningstid?

Chilimobil har valt att helt skippa bindningstider. Du kan när som helst byta surfmängd eller avsluta upp ditt abonnemang. Du är aldrig låst till ett långt kontrakt utan har friheten att välja att byta operatör när du vill.