Fello Recension

Fello recension
 • icon_onicon_on
  Grym täckning i Telias 4G-nät
 • icon_onicon_on
  Schysta priser på mobilabonnemang
 • icon_onicon_on
  Ingen bindnings- eller uppsägningstid

 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
2 GBFria[felloak]
95kr
48 kr/mån
LÄS MER
5 GBFria[felloak]
145kr
73 kr/mån
LÄS MER
12 GBFria[felloak]
195kr
98 kr/mån
LÄS MER
25 GBFria[felloak]
295kr
148 kr/mån
LÄS MER

Har du tröttnat på priserna på ditt gamla abonnemang? Inte konstigt – vi förstår dig. Vi har själva gjort det. Vi har även fått möjligheten att testa på ett Fello-abonnemang, och vi kan gladeligen rekommendera det till dig också. Nedan följer vår egna Fello-recension så att ni själva kan se varför vi tycker så mycket om just det mobilabonnemanget.

Fello – Abonnemang till förnuftigt pris

Säg hej till sunt förnuft och schyssta villkor – så beskriver Fello sig själva, och vi håller verkligen med. Fello är kända för sina flexibla abonnemang. De är lätta att förstå sig på och allt bara fungerar – och vi tror verkligen att du kommer dela den åsikten med oss. Har inte du tröttnat på dyra abonnemang, som man för övrigt måste binda upp sig i 24 månader för att ens kunna få resonabla priser? Det har i alla fall vi, och det är därför Fello passar perfekt för oss – ingen bindningstid på någon av abonnemang. Skulle man hitta ett billigare abonnemang? Byt. Har man för lite surf? Byt. Är det en tillfällig kampanj på ett annat abonnemang? Det är bara att byta! Det blir inget mycket enklare än så – och vi älskar det.

FelloFello som abonnemang

Så, vilka är egentligen Fello då? Allt började egentligen med Lisa och John som bestämde sig för att byta till marknadens billigaste abonnemang. Tolv månader senare, efter första mötet med Telia så lanserades Fello år 2016. Det är just det som tillåter så billiga priser – Mobiloperatören är ett dotterbolag till Telia, vilket innebär att allt går i Telias nät. Det finns allt ifrån den gamla 2G-nätet, till den modernare 4G-täckningen. Som bekant så Telia ett av de mest väletablerade telekomföretagen i Sverige, vilket innebär ett stabilt och funktionellt nät – det viktigaste hos en mobiloperatör. Fello är alltså den bästa kombination av de två; med stabiliteten ifrån Telias nät och de prispressade erbjudandena ifrån Fello får du helt enkelt det bästa av två världar.

Frihet på riktigt

Vi älskar när operatörer spelar med öppna kort, man vet vad man får – det är inga oväntade avgifter, eller långa uppsägningstider man måste vänta ut. Alla abonnemang hos Fello innebär obegränsad med samtal, SMS och MMS. Vare sig du har det dyraste abonnemanget eller inte så finns det inga begränsningar på kommunikationen. Du kan ringa och sms:a tills telefonen går sönder – det kommer fortfarande inte kosta en krona mer (förutom den eventuella kostnaden att reparera telefonen då…). Förutom detta så har de varken öppningsavgift eller uppsägningstid – om du (mot all förmodan) skulle vara missnöjd så är det bara att byta, det finns ingen som stoppar dig. De tillåter även fritt bytande mellan det interna abonnemangen om du tex vill uppgradera surfen. På tal om just surfen; den sparas för varje månad du inte använder upp den – mer surf för exakt samma peng, riktig konsumentlyx.

Fello abonnemangspriser

De erbjuder väldigt tilltalande priser – allt ifrån 100 kr/mån för nybörjaren, till 350 kr/mån för mästersurfaren. Och som nämnt tidigare, alla abonnemang har obegränsat med samtal och sms. Det mest sålda abonnemanget, favoriten, kostar 195 kr i månaden och kommer bland annat med;

 •        5gb surf/månad
 •        Fria samtal, SMS och MMS
 •        Ingen startavgift eller bindningstid
 •        Oanvänd surf sparas
 •        Sveriges stabilaste nät

Och glöm inte att De erbjuder nya kunder halva priset i 2 månader, så vad väntar du på? Skaffa Sveriges mest flexibla abonnemang nu!