Halebop Recension – jämför surfmängd, pris och kampanjer

Generic filters
Abonnemangsform:
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
Nejkille med mobil

Halebop – abonnemang till schysst pris

Halebop utger sig för att vara den lilla operatören med Sveriges nöjdaste kunder. Vi har testat vad de har att erbjuda och tänkte dela med oss av våran Halebop-recension till er så att ni vet om det är något för er eller inte. Halebop handlar mycket om det enkla – de vill göra valet lätt för dig, utan något som helst krångel.

På 10 år har Halebop haft Sveriges nöjdaste kunder 8 gånger, senast var 2017.  Det har uppmätts enligt SKI – Svenskt kvalitetsindex och är ett tecken på det är en mobiloperatör som värnar om sina kunder. Själva påpekar dem att de inte är nöjda, utan ständigt ska förbättra sig för att bibehålla utmärkelsen 2018 också. Man kan lugnt säga att Halebop är en mobiloperatör som sätter kunden i fokus och inte nöjer sig förrän du som kund är nöjd. Vidare på spåret om kundfokus – Halebop erbjuder support 24/7 – hela tiden på dygnet, varje dag, varje vecka, året om. Hjälp finns alltid att tillgå, det kan sannerligen vara en stark försäkran för den som känner sig osäker, har massa frågor, eller bara gillar att ha support tillgänglig. Supporten sker via chatt eller mejl – det är bara att välja det som passar bäst.

En annan försäkran för den tveksamma – Halebop erbjuder täckning i hela Sverige. Du kan surfa tryggt – Halebop går i Telias nät, vilket är det största i hela Sverige. Vare sig du bor ute på landet, mitt i storstan eller någonstans mitt emellan så kommer du ha den bästa möjliga täckningen.

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Inte bara abonnemang

Det är inte helt ovanligt att mindre mobiloperatörer lägger fokus på mobilabonnemang och inte erbjuder telefoner – genom att ta bort ett steg så kan man hålla ner priserna. Halebop tillhör dock inte denna skaran, förutom låga priser så erbjuder de även bra deals vid sidan av mobilabonnemangen. Det kan vara allt ifrån de senaste telefonerna till schyssta tillbehör – allt till ett rimligt pris. Är du inte sugen på att betala? Halebop erbjuder faktiskt nya hörlurar, ett VR-headset eller Spotify på köpet om du köper en ny telefon – helt gratis. Det kallar vi verkligen en schysst deal.

Tilltalande priser för alla

Halebop erbjuder en stor varians på sina priser, vare sig du endast är ute efter första abonnemanget till dottern som precis fått sin första telefon, eller om du själv är ute efter att surfa tills du storknar – det finns något för alla. Till en början sparas den oanvända surfen på alla abonnemang, så om det någon gång skulle bli över slipper du oroa dig, du kan bara använda mängden nästa månad.

Om du ofta är på resande fot behöver du inte heller oroa dig – Halebop har samma samtal, mess och surf ute i Europa som de har hemma i Sverige. Ett abonnemang för tågluffaren, med andra ord. Billigaste abonnemanget – mini –  kostar 99kr i månaden och erbjuder bland annat 50 samtal, 500sms och 1gb surf, medan det största – stor – kommer med fria samtal och sms, samt 24gb surf för 369kr i månaden. Glöm inte att studenter kommer undan billigare – abonnemanget stor kostar endast 299kr i månaden för dem. Halebop har sannerligen abonnemang för alla olika typer av personer, så surfa in på halebop.se och hitta det som passar dig bäst.