Bästa mobilabonnemanget – pris, surf & rabatter

Generic filters
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
Nejstudent

Halebop Student är ett billigt mobilabonnemang för dig som pluggar. Operatören erbjuder alternativen 15 GB, 30 GB och 60 GB till förmånliga priser för studenter. All oanvänd surf går dessutom att spara till nästkommande månad. Med Telias snabba nät erbjuder Halebop riktigt snabb 4G-uppkoppling och bra täckning i nästan hela landet. Välkommen till vår recension av Halebop Studentabonnemang. Här kan du läsa mer och ta del av de senaste erbjudandena hos Halebop!

Studentabonnemang hos Halebop – Snabb surf i hela landet

Halebop har tre prisvärda abonnemang för studenter. Du väljer mellan 15 GB, 30 GB och 60 GB surf. Med alla 3 alternativ kan du spara oanvänd surf till nästa månad. Både fria samtal och SMS inom hela EU ingår med alla 3 alternativ. Du har ingen bindningstid med Halebops studentabonnemang och kan byta surfmängd eller säga upp abonnemanget när du vill.

Billigare abonnemang för dig som pluggar

Halebop har prisvärda abonnemang för alla som studerar. Studenter får rabatt på månadsavgiften och riktigt mycket surf för pengarna. Skulle du ha oanvänd surf kvar en månad kan du spara denna till nästa månad. Surfar du inte jättemycket kommer du alltså alltid ha extra surf varje månad.

Fria samtal, SMS & MMS

Med ett Studentabonnemang hos Halebop får du fria samtal och SMS/MMS i hela EU . Du kan ringa och SMSa till alla dina vänner även när du är på semester i ett EU-land.

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Surfa, ring och messa på semestern

Med ett Studentabonnemang från Halebop kan du surfa, messa och ringa precis som hemma när du är på semester i ett EU. Du behöver aldrig tänka på några extra kostnader eller skaffa ett turist-SIM när du är ute och reser i Europa.

Halebop Student utan bindningstid

Halebop studentabonnemang har inga bindningstider. Du kan byta surfmängd eller avsluta ditt abonnemang precis när du vill. Uppsägningstiden om du skulle vilja avsluta ditt abonnemang är 1 månad.

skicka kärlek

Lägre månadsavgift med Halebop studentabonnemang

Studenter får en billigare månadsavgift hos Halebop. Alla tre studentabonnemang är billigare för dig som studerar. Jämfört med ordinarie pris har alla studentabonnemang en månadsavgift som är 70 kr billigare i månaden.

Studentpriser hos Halebop Student

Halebop erbjuder alla som pluggar studentrabatter på sina abonnemang. Studenter får en lägre månadskostnad och slipper bindningstider. Med alla studentabonnemang ingår fria samtal och SMS. Du får dessutom spara din oanvända surf till nästa månad.

Ingår fria samtal & mess med Halebop Student?

Ja, med alla Studentabonnemang hos Halebop ingår både fria samtal och SMS inom hela EU. Ring och messa hur mycket du vill utan extra kostnader både hemma och på semestern.

Hur mycket surf får man med Halebop Student?

Halebop studentabonnemang kommer i tre alternativ. Du väljer mellan 15 GB, 30 GB, 60 GB surf. Alla Halebop studentabonnemang låter dig spara oanvänd surf till nästkommande månad.

Ingår ny mobil med Halebop Student?

Hos Halebop kan du köpa en ny mobil samtidigt som du tecknar studentabonnemang. Du kan välja mellan både de senaste iPhone modellen eller en äldre budgetvariant. Vilken mobil du än är ute efter borde du hitta just din modell hos Halebop.


Fördelar med Halebop Studentabonnemang

Ett studentabonnemang hos Halebop har många fördelar. Här listar vi några av fördelarna med Halebop Student:

Halebop studentabonnemang är billigare än kontantkort

Ett studentabonnemang hos Halebop är billigare än att använda ett kontantkort. Samma surfmängd som du får med ett Halebop Student kostar mer om du köper surf varje månad med ett kontantkort. Du slipper dessutom tänka på att tanka på ditt kontantkort om du har ett abonnemang istället.

Halebop Student – Telias nät med bredast täckning

Eftersom Halebop går under Telias nät har du bra täckning ute i landsbygden. Halebop är ett bra alternativ om du bor långt från storstäderna eller pluggar på distans. För dig som pluggar i en större stad är däremot alternativ som t.ex. Vimla eller Hallon både billigare och snabbare i stadsmiljö.

Halebop Student låter dig spara oanvänd surf

Med Halebop Student kan du spara oanvänd surf till nästa månad. Du kan spara så mycket surf som ditt studentabonnemang har, om du har t.ex. har 15 GB surf kan du spara max 15 GB surf.

Behåll ditt nummer när du byter till Halebop

Om du inte vill byta till ett nytt nummer kan du behålla ditt gamla nummer när du byter till Halebop student. Det här gör du enkelt genom att bara klicka i att du vill behålla ditt gamla nummer när du beställer ditt nya mobilabonnemang.

LÄS MER

Halebop Student Recension – Sammanfattning

Halebop Student är ett bra alternativ för studenter som studerar på distans eller bor i en stad som inte har så bra täckning hos de andra operatörerna. Telias nät täcker den största delen av Sverige men både i storstäder och mindre städer med utbyggt mobilnät är operatörer som Hallon och Vimla ett bättre alternativ. Om du behöver bra täckning i de delar av landet som bara Telias nät når är Halebop Student ett bra alternativ med mycket surf och möjlighet att spara oanvänd surf.

Vårt betyg av Halebop Student

Halebop erbjuder studenter massor av surf. Oanvänd surf går dessutom att spara till nästkommande månad. Att kunna ringa, messa och surfa precis som hemma när du är på semester är en riktigt fin fördel. Med en schysst studentrabatt och riktigt bra täckning i mindre utbyggda delar av landet är Halebop ett bra alternativ för dig som inte pluggar i en storstad.