hallon recension – pris, surf & ernjudanden

Generic filters
Abonnemangsform:
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
Nejhallon stor logotyp

Hallon är en nytänkande och billig mobiloperatör som växer så det knakar. Det är enkelt och smidigt att vara kund hos Hallon. Det finns inga komplicerade upplägg och finstilt krångel. Ingen bindningstid eller startavgift, du kan byta operatör precis när du vill. All försäljning sker över nätet vilket banar väg för lägre priser utan att tumma på kundnöjdheten. Det är ett dotterbolag till operatören Tre och går därför i deras stora mobilnät med bra 4G-täckning. En stor anledning till att deras framfart är deras grymma erbjudanden som finns att ta del av på deras hemsida.

Varför Hallon?

  • Grymma erbjudanden. Vad sägs om 50 % rabatt under de tre första månaderna? Surfpott där all oanvänd surf sparas hur länge som helst? 25 GB extra surf vid nytt abonnemang? De har riktigt, riktigt vassa erbjudanden för sina nya kunder.
  • Bra täckning i 3s 4G-nät.
  • Det är okomplicerat. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid, inga pappersfakturor, du kan byta mellan abonnemang från månad till månad. Det är lätt att avsluta ditt abonnemang hos Hallon om du skulle vilja det, men varför avsluta något som är så enkelt och billigt?
Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Hallon abonnemang och priser

Hallon är en komplett mobiloperatör som erbjuder två mobilabonnemang olika mobilabonnemang, Stor och Liten. Det finns också Hallon kontantkort och även företagsabonnemang. På företagssidan är de det klart billigast alternativet vilket du kan se genom vår jämförelse av företagsabonnemang.

Abonnemang Stor & Liten

I samtliga abonnemang ingår fria sms och samtal. Abonnemang Stor är Hallons populäraste mobilabonnemang med surf mellan 4 och 100 GB varje månad. Det passar de flesta personer och därför är det också populärast. Du får alltid 50 % rabatt på de första tre månaderna på Stor och även 25 GB extra surf.. Liten är abonnemanget med 2 GB surf, och har 50 % rabatt under fyra månader och även där ingår 25 GB extra surf.

LÄS ÄVEN: