My Beat recension

My Beat recension
  • icon_onicon_on
    Prisvärda mobilabonnemang
  • icon_onicon_on
    Använder sig av Telenors nät
  • icon_onicon_on
    Ingen uppsägnings- eller bindningstid
 SurfSamtal/SMSAktiv KampanjPris 
6 GBFria50% rabatt
99kr
49 kr/mån
LÄS MER
10 GBFria50% rabatt
149kr
74 kr/mån
LÄS MER
25 GBFria50% rabatt
199 kr
99 kr/mån
LÄS MER
50 GBFria50% rabatt
249 kr
124 kr/mån
LÄS MER
100 GBFria50% rabatt
299 kr
149 kr/mån
LÄS MER

My Beat – det enkla abonnemanget

Har du hört om ett My Beat-abonnemang innan? Sverige har ett stort utbud av mobilabonnemang, så det finns en risk att du faktiskt inte har gjort det. Utan att ha spenderat mängder på marknadsföring så lever dem lite i det tysta. Vi har testat operatören under en tid, och har därför möjlighet att presentera våran My Beat-recension.

För att vara ett mindre abonnemang så erbjuder dem de mesta, så varför inte börja med själva starten? Det är väldigt enkelt att ta med sitt förra mobilabonnemang, om du inte vill fixa det via deras hemsida så kan du alltid ringa in till deras telefonsupport – My Beat är ett av de få ”mindre” mobiloperatörerna som faktiskt erbjuder det. Om man hellre vill prata sig igenom köpprocessen, eller eventuella problem som kan uppstå med abonnemanget, så är My Beat ett bra val. Det är inte mycket svårare än ett direktnummer som kan ringa till.

Enkelt ifrån början till slut

Förutom att det är enkelt att byta ifrån din förra operatör, så finns det andra fördelar med att byta till just My Beat. De bjuder till exempel på halva priset de första tre månaderna – vilket abonnemang du än väljer. Det ger möjlighet till en perfekt testperiod för att se om det är något för dig. Om du, mot all förmodan, inte skulle vara nöjd ändå så är det inte heller någon bindningstid. Du kan säga upp abonnemanget när som helst, vilket är en skön bekvämlighet för många. Det är inte heller någon startavgift (eller andra dolda avgifter, för den delen) vilket innebär att det inte är några onödiga kostnader – du betalar endast månadsavgiften som du själv har valt. Smidigt och enkelt.

Svårt att ta oss på orden när det gäller mobiloperatören? Det behöver du inte – enligt Trustpilot har My Beat ett betyg på 5 av 5 stjärnor. Majoriteten av kunderna är väldigt nöjda med abonnemanget, vilket enkelt går att läsa om. Det är bara att surfa in på My Beats hemsida och klicka sig vidare till deras Trustpilot. Där kan du läsa hur bra andra upplever abonnemanget.

Abonnemangen och priserna

My Beat går i Telenors nät – vilket innebär ett av Sveriges största mobilnät. Man behöver inte oroa sig för att tappa täckning, även om du skulle bo på landet. I abonnemanget ingår det även EU-roaming, vilket passar perfekt för dig som är på resande fot. Du kan surfa lika mycket i Europa som du kan hemma i Sverige. Vidare till det faktiskt abonnemangen, vad erbjuder My Beat? Det finns en hel del olika abonnemang, och alla går att skräddarsy med den mängden surf man själv anser vara passande. För 98kr i månaden får man till exempel 60 minuter, 60sms och 3gb surf. Letar man istället efter fria minuter och mess, så börjar priset på 150kr i månaden med 2gb surf. Om du behöver mer surf erbjuds 12gb för 250kr i månaden istället. Det finns något för alla helt enkelt – surfa in och skapa det abonnemanget som passar dig bäst. Ett tips; om du värvar med familjen får ni alla 10% rabatt, the more the merrier!