tele2 recension – jämför pris, surf och erbjudanden

Generic filters
Abonnemangsform:
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
NejTele2 – abonnemang för alla

Tele2 är idag Sveriges näst största mobiloperatör, på både företags- samt den privata marknaden. De går i sitt egna mobilnät (till skillnad ifrån många andra operatörer) som täcker 99% av de svenska hushållen. Vi har testat deras abonnemang och detta är våran tele2-recension.

Tele2 har funnits med länge – redan 1993 grundades det, och det har varit verksamma i 9 länder sedan dess. Sveriges är en av deras största kundbaser, vilket innebär en fantastisk möjlighet för alla svenska konsumenter i form av grymma erbjudanden och hög kvalitet på telenätet.

Priser och innehåll

Tele2 erbjuder allt ifrån mobiltelefoni till abonnemang – och precis som deras slogan ”Born to be Cheap” påpekar så föredrar de att hålla sig i de lägre prisklasserna. De erbjuder en stor mängd olika mobilabonnemang, så det finns alltid något för alla. Allt ifrån 199kr i månaden till 499kr i månaden – det är sannerligen en bred variation. Det billigaste abonnemanget; Fastpris 1gb är det som kostar 199kr/mån. I det ingår det 1gb surf, både i Sverige eller i EU, samt fria samtal, SMS och MMS. Faktum är att alla deras abonnemang erbjuder fria samtal, SMS och MMS – man behöver aldrig vara orolig att ringa hem för mycket, med andra ord. Unlimited är abonnemanget för den som vill ha allt. Det kostar 499kr i månaden och erbjuder obegränsat med surf inom Sverige – man kan surfa hur mycket man vill och när man vill, det är fortfarande samma kostnad. I detta abonnemanget ingår det också 30gb surf inom EU, vilket är perfekt för semestern.

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Enkelhet i fokus

Tele2 håller det enkelt. Det använder sig inte av några bindningstider, det innebär att du kan anpassa ditt mobilabonnemang efter dina helt egna vanor. De vet även om att surfvanorna varierar ifrån månad till månad för kunden – därför kan du alltid anpassa ditt abonnemang efter det. Du kan alltid uppgradera ett abonnemang för att få tillgång till mer surf om det skulle behövas. Du behöver helt enkelt aldrig vara orolig över att surfen kommer ta slut.

Mängder av surf

För dig som älskar att surfa – Tele2 erbjuder även extra datakort på de abonnemangen du har. Det innebär att du inte bara behöver använda dig av surfen på din egen mobil, du kan dela med dig av den till nio andra enheter för bara 19kr/månad per extra kort. Använd ett extra kort för att alltid kunna kolla film på paddan, eller för att låter Car-fi:t i bilen alltid vara uppkopplat.

Det är inte bara mobilabonnemangen som strävar efter ett lågt pris – Tele2 erbjuder mängder av olika mobiltelefoner till komfortabla priser. Vad sägs som den senaste iPhone X för 478kr i månaden? Om du föredrar Android så kanske Samsung Galaxy s8 för 332kr i månaden i mer i din smak. De har ett enormt utbud av telefoner, det finns något för alla smaker. Det går självklart att kombinera med de olika mobilabonnemangen – så surfa in på hemsidan och skapa din egna kombination av surf och mobiltelefon för att köpa det som passar dig bäst. Allt går att handla direkt på nätet, så du behöver inte ens lämna soffan. Gå in på www.tele2.se eller ring 0772 – 25 25 25 för mer information.