Telenor recension – jämförelse av abonnemang

Generic filters
Abonnemangsform:
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
Nejmobil och astronaut

Telenor – abonnemanget med allt

Telenor är en av Sveriges största mobiloperatörer – det har funnits med i flera år och erbjuder allt ifrån mobiltelefoni till surfplattor. Vår Telenor-recension kommer dock i första hand att vara ur ett tele-perspektiv, med ett stort fokus på abonnemangen som erbjuds. Sen är det självklart värt att nämna en del av allt de andra Telenor erbjuder till sina kunder.

Telenor är ett stort företag – det har funnits i 160 år och de har varit verksamma i Sverige sedan 2005. De har över 200 miljoner kunder i hela världen, vilket förtydligar hur stor organisationen faktiskt är. Vad innebär denna storleken för abonnemangen då? Jo, till Sveriges största mobilnät kanske. Det täcker 99,9% av Sveriges befolkning, vilket innebär att det fungerar för i princip vem som helst – vart du än bor.

Abonnemang i mängder

Telenor har väldigt många olika abonnemang – det finns nåt för alla. Varför inte börja med det som särskiljer dem? Telenor erbjuder nämligen ett abonnemang med OBEGRÄNSAT med surf – du kan alltså surfa, se på film, lyssna på musik, kolla Youtube eller lyssna på podcasts hur mycket du vill på ditt mobilabonnemang. Surfen kommer aldrig att ta slut – den tekniskt kunnige kan även internetdela sitt abonnemang till resterande delar av boendet för att ta del av surfen på sin dator eller smart-tv också. Det blir som ett mobilabonnemang kombinerat med internet i ett. Allt detta för 549kr i månaden med 24 månaders bindningstid. Glöm inte att det är fria samtal och sms i det också.

Telenor erbjuder även mindre mängder för dem som inte är lika noga med surfen, man kan tex få 6gb surf i månaden för 299kr i månaden med 24 månaders bindningstid. En annan typ av abonnemang är Telenor Familj. Precis som det låter så används det för hela familjen, och det finns många fördelar med det. Först och främst kan man ringa gratis inom hela familjen, och man får alla kostnader på en enda faktura istället för en per person. Den största fördelen då? Man kan fördela surfen mellan alla familjemedlemmar. Om morsan och farsan inte skulle surfa lika mycket en månad så behöver inte surfen gå till spillo för det – brorsan kanske använder all surf den månaden.

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Byt telefon en gång per år

Telenor erbjuder en tjänst som sticker ut ur mängden – Telenor Change. Precis som det låter så tillåter den att man byter mobil. Hur ofta? En gång per år. De tar bort delbetalningen på din gamla mobil, och bindningstiden på det gamla abonnemanget påverkas inte. Sen så ser de även till att den gamla telefonen kommer till användning – du, Telenor och miljön vinner på det. Telenor Change går även perfekt hand i hand med Telenor Familj – alla i familjen kan få en ny telefon varje år. Det är som en extra julafton per år. Telenor har även skapat en app för att enkelt kunna föra över kontakter och inställningar mellan de olika telefonerna, även om du byter mellan iPhone och Android. Så vad väntar du på? Skaffa en ny telefon för att sedan byta ut den om ett år igen. Surfa in på www.telenor.se för att läsa mer!