tre recension – abonnemang med möjligheter

Generic filters
Abonnemangsform:
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
Nejmobil profil

Tre – Prisvärda mobilabonnemang och telefoner

Det är dags för en tre-recension. Tre, som är en av de största mobiloperatörerna i Sverige, erbjuder allt ifrån mobiltelefoner till abonnemang till bredband – det finns allt möjligt. Som en sedan länge etablerad operatör erbjuder de bra priser och snabb support. Det finns helt enkelt väldigt många fördelar med att köpa ett mobilabonnemang av tre, och vi tänkte kika närmare på några av dem nu.

Varför inte starta med huvudkonceptet – deras mobilabonnemang? Tre erbjuder två olika typer av abonnemang: 3Fastpris ifrån 149kr/mån och 3Pott ifrån 99kr/mån. Den stora skillnaden går i princip att tyda ur namnet; 3Fastpris innebär att man får välja ett fast pris, beroende på hur mycket surf man vill ha varje månad (det ingår nämligen alltid fria samtal och sms), medan pott innebär att du betalar allt eftersom. 3Fastpris har en mängd olika alternativ för surf; allt ifrån 1gb per månad till 60gb per månad – det finns väldigt många olika möjligheter. Det populäraste abonnemanget, som 1gb, kostar 229kr i månaden. Om du vill ha mer surf så kostar tex 6gb surf 329kr/mån.Du kan även enkelt lägga till vilken mobiltelefon du vill ha. Tre erbjuder alla telefoner som finns på den svenska marknaden, och det är enkelt att inbaka en i ditt mobilabonnemang för att få ett bra paketpris.

Dela med dig

Tre är en av få operatörer som tillåter nätdelning. Det kallas för 3Skicka surf, och innebär att en kund kan skicka sin surf till vem som helst, familj, vänner, flickvännen, så länge som de också är en kund hos Tre. Det är extremt smidigt. Det är bara att ladda hem appen ”3Skicka Surf” som finns på både App Store och Google Play, och sedan skicka hur mycket surf du vill. Du väljer hur mycket surf du vill skicka, och sedan dras den ifrån din återstående mängd på ditt surfabonnemang. Tänk ett Swish fast för mobilsurf.

Tre tillåter även WiFi-samtal. Det innebär att även om du inte skulle han täckning på din mobil så kan du prata i telefonen så länge du är uppkopplad på internet. Du behöver i princip aldrig vara orolig för att inte få tag på någon, så länge du har antingen internet, surf eller täckning så kommer du kunna få tag på vem som helst.

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Gratis är gott

Tre har ett annat exklusivt erbjudande – musikstreaming kostar nämligen ingen surf alls. Förutsatt du har någon surf kvar på ditt abonnemang, så kan du lyssna på hur mycket musik du vill utan att det påverkar din resterande surfmängd. Det gäller alla musiktjänster, såsom Spotify, Google Music, Apple Music eller Tidal – lyssna hur mycket du vill utan att behöva oroa dig.

En annan fördel är att du kan byta in din gamla telefon när det är dags att byta upp sig – du får en ny telefon till ett rabatterat pris. En ganska stor fördel; du kommer ju inte använda den gamla telefonen mer ändå. Låt den komma till bättre användning. Tre har mång andra erbjudanden också, surfa in på www.tre.se för att ta reda på mer.