Vimla recension – pris, surf & ernjudanden

Generic filters
Abonnemangsform:
Pris:
 kr  kr
Surf:
 GB  GB
Mobilnät:
Pågående kampanj:
Ja
Nejvimla logotyp

Vimla! – abonnemang för dig som letar efter något annorlunda

Ett knasigt namn som Vimla! får verkligen funderingarna att spröda – trots att det tyder på en viss oseriöshet så kan vi intyga att så är inte fallet. Vi har testat mobiloperatören under en period, och här kommer vår Vimla-recension. Vart ska man börja då? Varför inte på självaste telekomgalan som tog plats i februari 2018 – Vimla blev nämligen utsett till årets operatör i Sverige. Vimlas konsumenter är alltså de som är mest att rekommendera teleoperatören till sina nära och kära.

Men vidare till självaste mobiloperatören – vad har dem att erbjuda? Vimla har utgått ifrån grunden; ett bra abonnemang helt enkelt, vilket speglas i alla erbjudanden de erbjuder. Till en början är det ingen bindnings- eller uppsägningstid – du kan skaffa ett abonnemang utan att vara orolig på att binda upp dig de klassiska 24 månaderna som de ofta krävs för att få ett rimligt pris. Inte nog med det, om du mot all förmodan skulle tröttna så tar det inte längre än några minuter att säga upp abonnemanget.

Logotyp för mobiloperatören Hallon

Mobilabonnemang hos Hallon

ERBJUDANE

  • 50 % rabatt i fyra månader
  • 25 GB för 99 kr/mån – utan bindningstid
  • Teckna hos Hallon idag!
Hallon som vinnare i popularitet


Bygg ditt egna abonnemang

Vimla sticker ut ifrån mängden men en väldigt spännande detalj, det låter nämligen sina kunder bygga sina egna abonnemang. Detta tillåter den mest specifika konsumenten att skräddarsy sitt abonnemang till exakt det han eller hon behagar. Man kan enkelt välja utefter ens egna behov – om du messar mycket kan du ha många sms, om du föredrar att surfa kan du spendera budgeten på surf istället – allt är upp till dig. Inte nog med att nya kunder kan skapa vilket abonnemang de vill, även existerande kunder kan ändra i sina abonnemang när och hur de vill – ett riktigt fritt abonnemang, helt enkelt.

En växande trend bland telekomföretagen är att oanvänd surf sparas till nästa månad, exakt så har Vimla det också, men de har tagit det ett steg längre. Även oanvända SMS och samtal sparas i en pott, vilket innebär att du aldrig betalar för något i onödan – det finns alltid tillgängligt till nästa månad ändå.

Vimla mer eller mindre – det finns något för alla

Innan vi går in på vad Vimla faktiskt erbjuder, så måste vi berätta en av Vimlas kanske största fördelar – det går nämligen att sänka månadskostnaden till en obetydlig summa om du själv är en riktig säljare. Vimla erbjuder nämligen ett väldigt spännande tips-system. För varje person du bjuder in, så får både du och personen 10kr rabatt på sin månadskostnad. Ju fler personer du bjuder in, desto billigare blir det. Men vidare till själva abonnemangen, vad har de för typ av abonnemang?

Det finns en hel del olika faktiskt, med tanke på att de tillåter skräddarsydda abonnemang, men de mest sålda är Vimla Mer och Vimla Mindre. Mer erbjuder fria samtal och mess, samt 22gb data för endast 300kr i månaden (lägg där till att första tre månaderna är till halva priset). Vimla mindre kostar endast 100kr i månaden, där 2gb surf ingår, och 60 samtal och 600 sms (som förövrigt sparas varje månad). Skulle du inte vilja ha exakt det så är det bara att surfa in på vimlas hemsida och skapa ditt egna abonnemang, precis som du vill. Det är verkligen ett enkelt abonnemang, helt enkelt.

LÄS ÄVEN: